Rio Ny

rio ny 2017

KIA RIO - AFSLAPPET MEN I FULD KONTROL

Perfekt til byen, rummelig nok til dagligdagen. Den helt nye KIA Rio sætter nye standarder for rummelighed i sin klasse. Især venner og familie, der sidder bagi, vil sætte pris på ekstra plads til at strække benene og slappe af. De nedklappelige bagsæder giver også praktiske egenskaber på et helt nyt niveau. Det forlænger bagagerummet, som i forvejen har en imponerende volumen på 325 l.

Det er svært at konkurrere med den moderne kabine i den helt nye KIA Rio. Fra bløde materialer og ergonomisk udformede forsæder til det førerorienterede cockpit og de sportslige detaljer. Masser af komfortfeatures og avancerede teknologier. Køretur efter køretur – her vil du altid føle dig velkommen.

LÆG DIG I OVERHALINGSBANEN

Uanset hvor du skal hen, får den helt nye KIA Rio dig frem. Du kan stole på de dynamiske præstationer og de stabile og adrætte køreegenskaber med den forbedrede undervogn. Med udvalget af gearkasser og motorer kan du være sikker på, at bykørsel altid vil være en fornøjelse.

SIKKERHED

Den helt nye KIA Rio har hele sikkerhedspakken og leveres således med seks airbags, dæktryksovervågningssystem (TPMS). Til de udfordrende kørselssituationer har den elektronisk stabilitetsprogram (ESC), Vehicle Stability Management (VSM) og Hill Start Assist Control (HAC), som hjælper dig med at undgå potentielle farer.

 

Adresse

Geertsen A/S

Huginsvej 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 61 03 05

facebooklogo  biltorvetLogo

Åbningstider

Administration
Mandag - Torsdag: 07:30 - 15:45
Fredag: 07:30 - 15:15
Lørdag - Søndag: Lukket

Salgsafdeling
Mandag - Fredag: 09:00 - 17:30
Søndag: 11:00 - 15:00
Lørdag: Lukket
Uden for normal åbningstider kontakt.. Vi er klar 24/7. Kontakt Flemming for aftalt tid.

Service
Mandag - Torsdag: 07:30 - 15:45
Fredag: 07:30 - 15:15
Lørdag - Søndag: Lukket